C. ÖZÇİÇEK DÖLEKOĞLU. Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri ve, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konuusnda bilgi düzeyleri (Adana Örneği). Ankara: TEAE2003, pp.96
ÖZÇİÇEK DÖLEKOĞLU, C. 2003. Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri ve, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konuusnda bilgi düzeyleri (Adana Örneği) . TEAE, Ankara.
ÖZÇİÇEK DÖLEKOĞLU, C., (2003). Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri ve, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konuusnda bilgi düzeyleri (Adana Örneği) . Ankara: TEAE.
ÖZÇİÇEK DÖLEKOĞLU, CELİLE. Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri ve, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konuusnda bilgi düzeyleri (Adana Örneği) . Ankara: TEAE, 2003
ÖZÇİÇEK DÖLEKOĞLU, CELİLE Ö. . Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri ve, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konuusnda bilgi düzeyleri (Adana Örneği) . TEAE, 2003.
ÖZÇİÇEK DÖLEKOĞLU, C. (2003) Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri ve, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konuusnda bilgi düzeyleri (Adana Örneği) . 1st edn. Ankara: TEAE.
@book{book, author={CELİLE ÖZÇİÇEK DÖLEKOĞLU}, title={Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri ve, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konuusnda bilgi düzeyleri (Adana Örneği)}, publisher={TEAE}, year={2003} }