H. ERTEN And A. Canbaş, "Üzüm suyundan elde edilen düşük alkollü içkilerde şeker miktarını azaltma yöntemleri," 7. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi , Adana, Turkey, pp.158, 1991
ERTEN, H. And Canbaş, A. 1991. Üzüm suyundan elde edilen düşük alkollü içkilerde şeker miktarını azaltma yöntemleri. 7. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi , (Adana, Turkey), 158.
ERTEN, H., & Canbaş, A., (1991). Üzüm suyundan elde edilen düşük alkollü içkilerde şeker miktarını azaltma yöntemleri . 7. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi (pp.158). Adana, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN, And Ahmet Canbaş. "Üzüm suyundan elde edilen düşük alkollü içkilerde şeker miktarını azaltma yöntemleri," 7. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi, Adana, Turkey, 1991
ERTEN, HÜSEYİN And Canbaş, Ahmet. "Üzüm suyundan elde edilen düşük alkollü içkilerde şeker miktarını azaltma yöntemleri." 7. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi , Adana, Turkey, pp.158, 1991
ERTEN, H. And Canbaş, A. (1991) . "Üzüm suyundan elde edilen düşük alkollü içkilerde şeker miktarını azaltma yöntemleri." 7. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi , Adana, Turkey, p.158.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN And author={Ahmet Canbaş}, title={Üzüm suyundan elde edilen düşük alkollü içkilerde şeker miktarını azaltma yöntemleri}, congress name={7. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={1991}, pages={158} }