E. KÜLEY BOĞA Et Al. , "Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojenik amin üretimi üzerine etkileri.," XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.358, 2013
KÜLEY BOĞA, E. Et Al. 2013. Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojenik amin üretimi üzerine etkileri.. XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İstanbul, Turkey), 358.
KÜLEY BOĞA, E., Boğa, M., Balıkçı, E., GÖKDOĞAN, S., Yazgan, H., UÇAR, Y., ... DURMUŞ, M.(2013). Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojenik amin üretimi üzerine etkileri. . XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.358). İstanbul, Turkey
KÜLEY BOĞA, ESMERAY Et Al. "Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojenik amin üretimi üzerine etkileri.," XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 2013
KÜLEY BOĞA, ESMERAY Et Al. "Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojenik amin üretimi üzerine etkileri.." XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.358, 2013
KÜLEY BOĞA, E. Et Al. (2013) . "Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojenik amin üretimi üzerine etkileri.." XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, p.358.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESMERAY KÜLEY Et Al. }, title={Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojenik amin üretimi üzerine etkileri.}, congress name={XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2013}, pages={358} }