G. Dursun And T. KEÇELİ MUTLU, "Bitkisel Yağlardan Organojelasyon Yöntemi ile Yapılandırılmış Yemeklik Yağ Üretilmesi," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.8, pp.104-112, 2020
Dursun, G. And KEÇELİ MUTLU, T. 2020. Bitkisel Yağlardan Organojelasyon Yöntemi ile Yapılandırılmış Yemeklik Yağ Üretilmesi. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.8 , 104-112.
Dursun, G., & KEÇELİ MUTLU, T., (2020). Bitkisel Yağlardan Organojelasyon Yöntemi ile Yapılandırılmış Yemeklik Yağ Üretilmesi. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.8, 104-112.
Dursun, Gonca, And TÜRKAN KEÇELİ MUTLU. "Bitkisel Yağlardan Organojelasyon Yöntemi ile Yapılandırılmış Yemeklik Yağ Üretilmesi," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.8, 104-112, 2020
Dursun, Gonca And KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. . "Bitkisel Yağlardan Organojelasyon Yöntemi ile Yapılandırılmış Yemeklik Yağ Üretilmesi." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.8, pp.104-112, 2020
Dursun, G. And KEÇELİ MUTLU, T. (2020) . "Bitkisel Yağlardan Organojelasyon Yöntemi ile Yapılandırılmış Yemeklik Yağ Üretilmesi." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.8, pp.104-112.
@article{article, author={Gonca Dursun And author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU}, title={Bitkisel Yağlardan Organojelasyon Yöntemi ile Yapılandırılmış Yemeklik Yağ Üretilmesi}, journal={Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi}, year=2020, pages={104-112} }