M. GÜVEN Et Al. , "Kazeinat Kullanımının Beyaz Peynir Randımanı ve Özellikleri Üzerine Etkileri," Gıda , vol.31, no.4, pp.187-194, 2006
GÜVEN, M. Et Al. 2006. Kazeinat Kullanımının Beyaz Peynir Randımanı ve Özellikleri Üzerine Etkileri. Gıda , vol.31, no.4 , 187-194.
GÜVEN, M., SAYDAM, İ. B., & KARACA, O. B., (2006). Kazeinat Kullanımının Beyaz Peynir Randımanı ve Özellikleri Üzerine Etkileri. Gıda , vol.31, no.4, 187-194.
GÜVEN, MEHMET, İBRAHİM BAŞAR SAYDAM, And OYA BERKAY KARACA. "Kazeinat Kullanımının Beyaz Peynir Randımanı ve Özellikleri Üzerine Etkileri," Gıda , vol.31, no.4, 187-194, 2006
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Kazeinat Kullanımının Beyaz Peynir Randımanı ve Özellikleri Üzerine Etkileri." Gıda , vol.31, no.4, pp.187-194, 2006
GÜVEN, M. SAYDAM, İ. B. And KARACA, O. B. (2006) . "Kazeinat Kullanımının Beyaz Peynir Randımanı ve Özellikleri Üzerine Etkileri." Gıda , vol.31, no.4, pp.187-194.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Kazeinat Kullanımının Beyaz Peynir Randımanı ve Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={Gıda}, year=2006, pages={187-194} }