M. GÜVEN Et Al. , "Keçiboynuzu Sakızı ile Birlikte Bazı Stabilizerlerin Kullanımlarının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri," HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6, pp.31-38, 2002
GÜVEN, M. Et Al. 2002. Keçiboynuzu Sakızı ile Birlikte Bazı Stabilizerlerin Kullanımlarının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6 , 31-38.
GÜVEN, M., KARACA, O. B., Kaçar, A., Hayaloğlu, A. A., & YAŞAR, K., (2002). Keçiboynuzu Sakızı ile Birlikte Bazı Stabilizerlerin Kullanımlarının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6, 31-38.
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Keçiboynuzu Sakızı ile Birlikte Bazı Stabilizerlerin Kullanımlarının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri," HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6, 31-38, 2002
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Keçiboynuzu Sakızı ile Birlikte Bazı Stabilizerlerin Kullanımlarının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri." HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6, pp.31-38, 2002
GÜVEN, M. Et Al. (2002) . "Keçiboynuzu Sakızı ile Birlikte Bazı Stabilizerlerin Kullanımlarının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri." HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6, pp.31-38.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Keçiboynuzu Sakızı ile Birlikte Bazı Stabilizerlerin Kullanımlarının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2002, pages={31-38} }