O. B. KARACA Et Al. , "Hatay Dil Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.734-738, 2009
KARACA, O. B. Et Al. 2009. Hatay Dil Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 734-738.
KARACA, O. B., Saydam, İ., GÜZELER, N., & GÜVEN, M., (2009). Hatay Dil Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.734-738). Van, Turkey
KARACA, OYA Et Al. "Hatay Dil Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
KARACA, OYA B. Et Al. "Hatay Dil Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.734-738, 2009
KARACA, O. B. Et Al. (2009) . "Hatay Dil Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.734-738.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OYA BERKAY KARACA Et Al. }, title={Hatay Dil Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={734-738} }