S. N. Yabacı Et Al. , "Siyah Çay ve Genel Özellikleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.222, 2014
Yabacı, S. N. Et Al. 2014. Siyah Çay ve Genel Özellikleri. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 222.
Yabacı, S. N., GELEN, B., cabaroğlu, t., Selli, S., Çelik, Z. D., & Canatar, M., (2014). Siyah Çay ve Genel Özellikleri . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.222). Adana, Turkey
Yabacı, Selin Et Al. "Siyah Çay ve Genel Özellikleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
Yabacı, Selin N. Et Al. "Siyah Çay ve Genel Özellikleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.222, 2014
Yabacı, S. N. Et Al. (2014) . "Siyah Çay ve Genel Özellikleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.222.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Selin Nazmiye Yabacı Et Al. }, title={Siyah Çay ve Genel Özellikleri}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={222} }