f. c. akbaş Et Al. , "Önemli Çilek Genotiplerinin Tat Parametreleri Bakımından Değerlendirilmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1, pp.241-248, 2021
akbaş, f. c. Et Al. 2021. Önemli Çilek Genotiplerinin Tat Parametreleri Bakımından Değerlendirilmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1 , 241-248.
akbaş, f. c., SARIDAŞ, M. A., AĞÇAM, E., Keskinaslan, G. S., Kamar, R., & PAYDAŞ KARGI, S., (2021). Önemli Çilek Genotiplerinin Tat Parametreleri Bakımından Değerlendirilmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1, 241-248.
akbaş, furkan Et Al. "Önemli Çilek Genotiplerinin Tat Parametreleri Bakımından Değerlendirilmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1, 241-248, 2021
akbaş, furkan c. Et Al. "Önemli Çilek Genotiplerinin Tat Parametreleri Bakımından Değerlendirilmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1, pp.241-248, 2021
akbaş, f. c. Et Al. (2021) . "Önemli Çilek Genotiplerinin Tat Parametreleri Bakımından Değerlendirilmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1, pp.241-248.
@article{article, author={furkan cihad akbaş Et Al. }, title={Önemli Çilek Genotiplerinin Tat Parametreleri Bakımından Değerlendirilmesi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2021, pages={241-248} }