T. CABAROĞLU Et Al. , "Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-1," GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.5, pp.93-96, 2007
CABAROĞLU, T. Et Al. 2007. Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-1. GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.5 , 93-96.
CABAROĞLU, T., TOGAY, A., & ŞEN, K., (2007). Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-1. GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.5, 93-96.
CABAROĞLU, TURGUT, ASLI TOGAY, And KEMAL ŞEN. "Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-1," GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.5, 93-96, 2007
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-1." GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.5, pp.93-96, 2007
CABAROĞLU, T. TOGAY, A. And ŞEN, K. (2007) . "Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-1." GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.5, pp.93-96.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-1}, journal={GIDA TEKNOLOJİSİ}, year=2007, pages={93-96} }