İ. B. TÜMEN Et Al. , "Tohuma Uygulanan Bakteriyel Antagonistlerin Biberde Bakteriyel Leke Hastalığına Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.2, pp.211-220, 2022
TÜMEN, İ. B. Et Al. 2022. Tohuma Uygulanan Bakteriyel Antagonistlerin Biberde Bakteriyel Leke Hastalığına Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.2 , 211-220.
TÜMEN, İ. B., AKTEPE, B. P., & AYSAN, Y., (2022). Tohuma Uygulanan Bakteriyel Antagonistlerin Biberde Bakteriyel Leke Hastalığına Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.2, 211-220.
TÜMEN, İREM, BENİAN PINAR AKTEPE, And YEŞİM AYSAN. "Tohuma Uygulanan Bakteriyel Antagonistlerin Biberde Bakteriyel Leke Hastalığına Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.2, 211-220, 2022
TÜMEN, İREM B. Et Al. "Tohuma Uygulanan Bakteriyel Antagonistlerin Biberde Bakteriyel Leke Hastalığına Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.2, pp.211-220, 2022
TÜMEN, İ. B. AKTEPE, B. P. And AYSAN, Y. (2022) . "Tohuma Uygulanan Bakteriyel Antagonistlerin Biberde Bakteriyel Leke Hastalığına Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.2, pp.211-220.
@article{article, author={İREM BUSE TÜMEN Et Al. }, title={Tohuma Uygulanan Bakteriyel Antagonistlerin Biberde Bakteriyel Leke Hastalığına Etkisi}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)}, year=2022, pages={211-220} }