Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Gıda Güvenilirliği açısından geleneksel gıdaların mikrobiyolojik kalitesi," 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, pp.147, 2014
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2014. Gıda Güvenilirliği açısından geleneksel gıdaların mikrobiyolojik kalitesi. 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , (Adana, Turkey), 147.
ERGİNKAYA, Z., Ünal, E., & Kalkan, S., (2014). Gıda Güvenilirliği açısından geleneksel gıdaların mikrobiyolojik kalitesi . 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu (pp.147). Adana, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, Emel Ünal, And Selin Kalkan. "Gıda Güvenilirliği açısından geleneksel gıdaların mikrobiyolojik kalitesi," 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Gıda Güvenilirliği açısından geleneksel gıdaların mikrobiyolojik kalitesi." 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, pp.147, 2014
ERGİNKAYA, Z. Ünal, E. And Kalkan, S. (2014) . "Gıda Güvenilirliği açısından geleneksel gıdaların mikrobiyolojik kalitesi." 4. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Adana, Turkey, p.147.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Gıda Güvenilirliği açısından geleneksel gıdaların mikrobiyolojik kalitesi}, congress name={4. Geleneksel gıdalar sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={147} }