O. B. KARACA Et Al. , "Girit Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği/Cretan Food Culture and It?s Sustainability," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.1, pp.3-13, 2015
KARACA, O. B. Et Al. 2015. Girit Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği/Cretan Food Culture and It?s Sustainability. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.1 , 3-13.
KARACA, O. B., YILDIRIM, O., & ÇAKICI, A. C., (2015). Girit Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği/Cretan Food Culture and It?s Sustainability. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.1, 3-13.
KARACA, OYA, OYA YILDIRIM, And A. CELİL ÇAKICI. "Girit Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği/Cretan Food Culture and It?s Sustainability," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.1, 3-13, 2015
KARACA, OYA B. Et Al. "Girit Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği/Cretan Food Culture and It?s Sustainability." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.1, pp.3-13, 2015
KARACA, O. B. YILDIRIM, O. And ÇAKICI, A. C. (2015) . "Girit Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği/Cretan Food Culture and It?s Sustainability." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.1, pp.3-13.
@article{article, author={OYA BERKAY KARACA Et Al. }, title={Girit Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği/Cretan Food Culture and It?s Sustainability}, journal={JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES}, year=2015, pages={3-13} }