Ö. Dündar And B. Güvenç, "Klemantin Mandarini ve Orlando Tanjelo Melezlenmesi İle Elde Edilen Hibrit Meyvelerin Muhafaza Performanslarının Belirlenmesi," Alatarım , vol.20, no.1, pp.32-44, 2021
Dündar, Ö. And Güvenç, B. 2021. Klemantin Mandarini ve Orlando Tanjelo Melezlenmesi İle Elde Edilen Hibrit Meyvelerin Muhafaza Performanslarının Belirlenmesi. Alatarım , vol.20, no.1 , 32-44.
Dündar, Ö., & Güvenç, B., (2021). Klemantin Mandarini ve Orlando Tanjelo Melezlenmesi İle Elde Edilen Hibrit Meyvelerin Muhafaza Performanslarının Belirlenmesi. Alatarım , vol.20, no.1, 32-44.
Dündar, ÖMÜR, And Binnaz Güvenç. "Klemantin Mandarini ve Orlando Tanjelo Melezlenmesi İle Elde Edilen Hibrit Meyvelerin Muhafaza Performanslarının Belirlenmesi," Alatarım , vol.20, no.1, 32-44, 2021
Dündar, ÖMÜR And Güvenç, Binnaz. "Klemantin Mandarini ve Orlando Tanjelo Melezlenmesi İle Elde Edilen Hibrit Meyvelerin Muhafaza Performanslarının Belirlenmesi." Alatarım , vol.20, no.1, pp.32-44, 2021
Dündar, Ö. And Güvenç, B. (2021) . "Klemantin Mandarini ve Orlando Tanjelo Melezlenmesi İle Elde Edilen Hibrit Meyvelerin Muhafaza Performanslarının Belirlenmesi." Alatarım , vol.20, no.1, pp.32-44.
@article{article, author={ÖMÜR DÜNDAR And author={Binnaz Güvenç}, title={Klemantin Mandarini ve Orlando Tanjelo Melezlenmesi İle Elde Edilen Hibrit Meyvelerin Muhafaza Performanslarının Belirlenmesi}, journal={Alatarım}, year=2021, pages={32-44} }