N. GÜZELER And A. Kaçar, "Farklı Yağ Oranları ve Tatlandırıcı Kombinasyonlarının Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkileri," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.1, pp.1-6, 2004
GÜZELER, N. And Kaçar, A. 2004. Farklı Yağ Oranları ve Tatlandırıcı Kombinasyonlarının Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkileri. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.1 , 1-6.
GÜZELER, N., & Kaçar, A., (2004). Farklı Yağ Oranları ve Tatlandırıcı Kombinasyonlarının Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkileri. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.1, 1-6.
GÜZELER, NURAY, And Ali Kaçar. "Farklı Yağ Oranları ve Tatlandırıcı Kombinasyonlarının Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkileri," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.1, 1-6, 2004
GÜZELER, NURAY And Kaçar, Ali. "Farklı Yağ Oranları ve Tatlandırıcı Kombinasyonlarının Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkileri." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.1, pp.1-6, 2004
GÜZELER, N. And Kaçar, A. (2004) . "Farklı Yağ Oranları ve Tatlandırıcı Kombinasyonlarının Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkileri." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.1, pp.1-6.
@article{article, author={NURAY GÜZELER And author={Ali Kaçar}, title={Farklı Yağ Oranları ve Tatlandırıcı Kombinasyonlarının Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkileri}, journal={Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2004, pages={1-6} }