H. ERTEN Et Al. , "Kozan Yerli Portakalının Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.539-547, 2003
ERTEN, H. Et Al. 2003. Kozan Yerli Portakalının Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler. 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 539-547.
ERTEN, H., Canbaş, A., SELLİ, S., Cabaroğlu, T., & Ünal, Ü., (2003). Kozan Yerli Portakalının Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler . 3. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.539-547). Ankara, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Kozan Yerli Portakalının Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2003
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Kozan Yerli Portakalının Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.539-547, 2003
ERTEN, H. Et Al. (2003) . "Kozan Yerli Portakalının Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.539-547.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Kozan Yerli Portakalının Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler}, congress name={3. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={539-547} }