H. ERTEN And H. Tangüler, "Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonunun Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi," Ç.Ü.Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2, pp.15-22, 2011
ERTEN, H. And Tangüler, H. 2011. Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonunun Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi. Ç.Ü.Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2 , 15-22.
ERTEN, H., & Tangüler, H., (2011). Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonunun Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi. Ç.Ü.Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2, 15-22.
ERTEN, HÜSEYİN, And Hasan Tangüler. "Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonunun Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi," Ç.Ü.Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2, 15-22, 2011
ERTEN, HÜSEYİN And Tangüler, Hasan. "Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonunun Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi." Ç.Ü.Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2, pp.15-22, 2011
ERTEN, H. And Tangüler, H. (2011) . "Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonunun Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi." Ç.Ü.Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.26, no.2, pp.15-22.
@article{article, author={HÜSEYİN ERTEN And author={Hasan Tangüler}, title={Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonunun Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi}, journal={Ç.Ü.Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2011, pages={15-22} }