F. Mesgari And N. GÜZELER, "Doogh Üretimi ve Üretimde Kullanılan Aromatik Bitkilerin Özellikleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.503-506, 2014
Mesgari, F. And GÜZELER, N. 2014. Doogh Üretimi ve Üretimde Kullanılan Aromatik Bitkilerin Özellikleri. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 503-506.
Mesgari, F., & GÜZELER, N., (2014). Doogh Üretimi ve Üretimde Kullanılan Aromatik Bitkilerin Özellikleri . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.503-506). Adana, Turkey
Mesgari, Fazaleh, And NURAY GÜZELER. "Doogh Üretimi ve Üretimde Kullanılan Aromatik Bitkilerin Özellikleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
Mesgari, Fazaleh And GÜZELER, NURAY. "Doogh Üretimi ve Üretimde Kullanılan Aromatik Bitkilerin Özellikleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.503-506, 2014
Mesgari, F. And GÜZELER, N. (2014) . "Doogh Üretimi ve Üretimde Kullanılan Aromatik Bitkilerin Özellikleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.503-506.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fazaleh Mesgari And author={NURAY GÜZELER}, title={Doogh Üretimi ve Üretimde Kullanılan Aromatik Bitkilerin Özellikleri}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={503-506} }