D. SAY And N. GÜZELER, "Taze Kaşar Peynirlerinin Randıman, Bileşim ve Duyusal Özellikleri Üzerine Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonunun Etkisi," Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3, pp.30-41, 2008
SAY, D. And GÜZELER, N. 2008. Taze Kaşar Peynirlerinin Randıman, Bileşim ve Duyusal Özellikleri Üzerine Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonunun Etkisi. Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3 , 30-41.
SAY, D., & GÜZELER, N., (2008). Taze Kaşar Peynirlerinin Randıman, Bileşim ve Duyusal Özellikleri Üzerine Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonunun Etkisi. Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3, 30-41.
SAY, DİLEK, And NURAY GÜZELER. "Taze Kaşar Peynirlerinin Randıman, Bileşim ve Duyusal Özellikleri Üzerine Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonunun Etkisi," Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3, 30-41, 2008
SAY, DİLEK And GÜZELER, NURAY. "Taze Kaşar Peynirlerinin Randıman, Bileşim ve Duyusal Özellikleri Üzerine Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonunun Etkisi." Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3, pp.30-41, 2008
SAY, D. And GÜZELER, N. (2008) . "Taze Kaşar Peynirlerinin Randıman, Bileşim ve Duyusal Özellikleri Üzerine Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonunun Etkisi." Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3, pp.30-41.
@article{article, author={DİLEK SAY And author={NURAY GÜZELER}, title={Taze Kaşar Peynirlerinin Randıman, Bileşim ve Duyusal Özellikleri Üzerine Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonunun Etkisi}, journal={Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2008, pages={30-41} }