F. ÖZOĞUL Et Al. , "Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Dogal Antioksidanların Sardalya Filetosu Yag Asitleri Degisimi Üzerine Etkisi," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.1, 2011
ÖZOĞUL, F. Et Al. 2011. Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Dogal Antioksidanların Sardalya Filetosu Yag Asitleri Degisimi Üzerine Etkisi. XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 1.
ÖZOĞUL, F., KENAR, M., & ŞİMŞEK, A., (2011). Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Dogal Antioksidanların Sardalya Filetosu Yag Asitleri Degisimi Üzerine Etkisi . XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.1). Antalya, Turkey
ÖZOĞUL, FATİH, MEHMET KENAR, And AYŞE ŞİMŞEK. "Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Dogal Antioksidanların Sardalya Filetosu Yag Asitleri Degisimi Üzerine Etkisi," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2011
ÖZOĞUL, FATİH Et Al. "Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Dogal Antioksidanların Sardalya Filetosu Yag Asitleri Degisimi Üzerine Etkisi." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.1, 2011
ÖZOĞUL, F. KENAR, M. And ŞİMŞEK, A. (2011) . "Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Dogal Antioksidanların Sardalya Filetosu Yag Asitleri Degisimi Üzerine Etkisi." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FATİH ÖZOĞUL Et Al. }, title={Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Dogal Antioksidanların Sardalya Filetosu Yag Asitleri Degisimi Üzerine Etkisi}, congress name={XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={1} }