B. Erdinç And T. KEÇELİ MUTLU, "Adana’nın Yüreğir İlçesinde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6, pp.49-60, 2018
Erdinç, B. And KEÇELİ MUTLU, T. 2018. Adana’nın Yüreğir İlçesinde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6 , 49-60.
Erdinç, B., & KEÇELİ MUTLU, T., (2018). Adana’nın Yüreğir İlçesinde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6, 49-60.
Erdinç, Buket, And TÜRKAN KEÇELİ MUTLU. "Adana’nın Yüreğir İlçesinde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6, 49-60, 2018
Erdinç, Buket And KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. . "Adana’nın Yüreğir İlçesinde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6, pp.49-60, 2018
Erdinç, B. And KEÇELİ MUTLU, T. (2018) . "Adana’nın Yüreğir İlçesinde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.36, no.6, pp.49-60.
@article{article, author={Buket Erdinç And author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU}, title={Adana’nın Yüreğir İlçesinde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi}, journal={Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi}, year=2018, pages={49-60} }