M. DÜNDAR Et Al. , "Çukurova Koşullarında Farklı Su Düzeylerinin Tatlı Sorgumun Biyokütle Verimine ve Yem Kalitesine Etkileri," Derim , vol.37, no.1, pp.86-94, 2020
DÜNDAR, M. Et Al. 2020. Çukurova Koşullarında Farklı Su Düzeylerinin Tatlı Sorgumun Biyokütle Verimine ve Yem Kalitesine Etkileri. Derim , vol.37, no.1 , 86-94.
DÜNDAR, M., YÜCEL, C., ÜNLÜ, M., & OLUK, C. A., (2020). Çukurova Koşullarında Farklı Su Düzeylerinin Tatlı Sorgumun Biyokütle Verimine ve Yem Kalitesine Etkileri. Derim , vol.37, no.1, 86-94.
DÜNDAR, MUARREM Et Al. "Çukurova Koşullarında Farklı Su Düzeylerinin Tatlı Sorgumun Biyokütle Verimine ve Yem Kalitesine Etkileri," Derim , vol.37, no.1, 86-94, 2020
DÜNDAR, MUARREM Et Al. "Çukurova Koşullarında Farklı Su Düzeylerinin Tatlı Sorgumun Biyokütle Verimine ve Yem Kalitesine Etkileri." Derim , vol.37, no.1, pp.86-94, 2020
DÜNDAR, M. Et Al. (2020) . "Çukurova Koşullarında Farklı Su Düzeylerinin Tatlı Sorgumun Biyokütle Verimine ve Yem Kalitesine Etkileri." Derim , vol.37, no.1, pp.86-94.
@article{article, author={MUARREM DÜNDAR Et Al. }, title={Çukurova Koşullarında Farklı Su Düzeylerinin Tatlı Sorgumun Biyokütle Verimine ve Yem Kalitesine Etkileri}, journal={Derim}, year=2020, pages={86-94} }