S. GULER Et Al. , "Portakal Limon ve Acı Biber ile Çeşnilendirilmiş Natürel Sızma Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitesi," IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi , Konya, Turkey, pp.68, 2014
GULER, S. Et Al. 2014. Portakal Limon ve Acı Biber ile Çeşnilendirilmiş Natürel Sızma Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitesi. IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi , (Konya, Turkey), 68.
GULER, S., KOC, G., & KEÇELİ MUTLU, T., (2014). Portakal Limon ve Acı Biber ile Çeşnilendirilmiş Natürel Sızma Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitesi . IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi (pp.68). Konya, Turkey
GULER, SEBNEM, GULAY KOC, And TÜRKAN KEÇELİ MUTLU. "Portakal Limon ve Acı Biber ile Çeşnilendirilmiş Natürel Sızma Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitesi," IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Konya, Turkey, 2014
GULER, SEBNEM Et Al. "Portakal Limon ve Acı Biber ile Çeşnilendirilmiş Natürel Sızma Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitesi." IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi , Konya, Turkey, pp.68, 2014
GULER, S. KOC, G. And KEÇELİ MUTLU, T. (2014) . "Portakal Limon ve Acı Biber ile Çeşnilendirilmiş Natürel Sızma Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitesi." IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi , Konya, Turkey, p.68.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEBNEM GULER Et Al. }, title={Portakal Limon ve Acı Biber ile Çeşnilendirilmiş Natürel Sızma Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitesi}, congress name={IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2014}, pages={68} }