B. ÖZTORNACI And H. ŞENGÜL, "Türkiye'de Kırmızı Et Arzının Analizi," Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.33, no.5, pp.21-32, 2015
ÖZTORNACI, B. And ŞENGÜL, H. 2015. Türkiye'de Kırmızı Et Arzının Analizi. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.33, no.5 , 21-32.
ÖZTORNACI, B., & ŞENGÜL, H., (2015). Türkiye'de Kırmızı Et Arzının Analizi. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.33, no.5, 21-32.
ÖZTORNACI, BURAK, And HAYDAR ŞENGÜL. "Türkiye'de Kırmızı Et Arzının Analizi," Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.33, no.5, 21-32, 2015
ÖZTORNACI, BURAK And ŞENGÜL, HAYDAR. "Türkiye'de Kırmızı Et Arzının Analizi." Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.33, no.5, pp.21-32, 2015
ÖZTORNACI, B. And ŞENGÜL, H. (2015) . "Türkiye'de Kırmızı Et Arzının Analizi." Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.33, no.5, pp.21-32.
@article{article, author={BURAK ÖZTORNACI And author={HAYDAR ŞENGÜL}, title={Türkiye'de Kırmızı Et Arzının Analizi}, journal={Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2015, pages={21-32} }