M. GÜVEN Et Al. , "Laktoperoksidaz Sistemi Aktivasyonu ile Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Kültür Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri.," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.1, pp.91-98, 2000
GÜVEN, M. Et Al. 2000. Laktoperoksidaz Sistemi Aktivasyonu ile Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Kültür Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri.. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.1 , 91-98.
GÜVEN, M., KARACA, O. B., & ERGİNKAYA, Z., (2000). Laktoperoksidaz Sistemi Aktivasyonu ile Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Kültür Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri.. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.1, 91-98.
GÜVEN, MEHMET, OYA BERKAY KARACA, And ZERRİN ERGİNKAYA. "Laktoperoksidaz Sistemi Aktivasyonu ile Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Kültür Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri.," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.1, 91-98, 2000
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Laktoperoksidaz Sistemi Aktivasyonu ile Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Kültür Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri.." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.1, pp.91-98, 2000
GÜVEN, M. KARACA, O. B. And ERGİNKAYA, Z. (2000) . "Laktoperoksidaz Sistemi Aktivasyonu ile Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Kültür Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri.." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.15, no.1, pp.91-98.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Laktoperoksidaz Sistemi Aktivasyonu ile Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Kültür Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri.}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2000, pages={91-98} }