İ. Alibaş And N. Köksal, "Süs Bitkilerinde Ön Soğutma Uygulamalarının Önemi ve Kullanım Olanakları," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5, pp.586-595, 2018
Alibaş, İ. And Köksal, N. 2018. Süs Bitkilerinde Ön Soğutma Uygulamalarının Önemi ve Kullanım Olanakları. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5 , 586-595.
Alibaş, İ., & Köksal, N., (2018). Süs Bitkilerinde Ön Soğutma Uygulamalarının Önemi ve Kullanım Olanakları. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5, 586-595.
Alibaş, İlknur, And NEZİHE KÖKSAL. "Süs Bitkilerinde Ön Soğutma Uygulamalarının Önemi ve Kullanım Olanakları," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5, 586-595, 2018
Alibaş, İlknur And Köksal, NEZİHE. "Süs Bitkilerinde Ön Soğutma Uygulamalarının Önemi ve Kullanım Olanakları." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5, pp.586-595, 2018
Alibaş, İ. And Köksal, N. (2018) . "Süs Bitkilerinde Ön Soğutma Uygulamalarının Önemi ve Kullanım Olanakları." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5, pp.586-595.
@article{article, author={İlknur Alibaş And author={NEZİHE KÖKSAL}, title={Süs Bitkilerinde Ön Soğutma Uygulamalarının Önemi ve Kullanım Olanakları}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2018, pages={586-595} }