T. CABAROĞLU And M. DARICI, "Denizli ilinin değişik rakımlı alt bölgelerinden sağlanan Çalkarası üzümlerinden elde edilen pembe şarapların aroma maddelerinin belirlenmesi. Gıda Dergisi," Gıda , vol.38, no.3, pp.207-214, 2013
CABAROĞLU, T. And DARICI, M. 2013. Denizli ilinin değişik rakımlı alt bölgelerinden sağlanan Çalkarası üzümlerinden elde edilen pembe şarapların aroma maddelerinin belirlenmesi. Gıda Dergisi. Gıda , vol.38, no.3 , 207-214.
CABAROĞLU, T., & DARICI, M., (2013). Denizli ilinin değişik rakımlı alt bölgelerinden sağlanan Çalkarası üzümlerinden elde edilen pembe şarapların aroma maddelerinin belirlenmesi. Gıda Dergisi. Gıda , vol.38, no.3, 207-214.
CABAROĞLU, TURGUT, And MERVE DARICI. "Denizli ilinin değişik rakımlı alt bölgelerinden sağlanan Çalkarası üzümlerinden elde edilen pembe şarapların aroma maddelerinin belirlenmesi. Gıda Dergisi," Gıda , vol.38, no.3, 207-214, 2013
CABAROĞLU, TURGUT And DARICI, MERVE. "Denizli ilinin değişik rakımlı alt bölgelerinden sağlanan Çalkarası üzümlerinden elde edilen pembe şarapların aroma maddelerinin belirlenmesi. Gıda Dergisi." Gıda , vol.38, no.3, pp.207-214, 2013
CABAROĞLU, T. And DARICI, M. (2013) . "Denizli ilinin değişik rakımlı alt bölgelerinden sağlanan Çalkarası üzümlerinden elde edilen pembe şarapların aroma maddelerinin belirlenmesi. Gıda Dergisi." Gıda , vol.38, no.3, pp.207-214.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU And author={MERVE DARICI}, title={Denizli ilinin değişik rakımlı alt bölgelerinden sağlanan Çalkarası üzümlerinden elde edilen pembe şarapların aroma maddelerinin belirlenmesi. Gıda Dergisi}, journal={Gıda}, year=2013, pages={207-214} }