T. CABAROĞLU Et Al. , "Emir Üzümünden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi," AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3, pp.14-21, 2012
CABAROĞLU, T. Et Al. 2012. Emir Üzümünden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi. AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3 , 14-21.
CABAROĞLU, T., Bozdoğan, A., ŞEN, K., & DARICI, M., (2012). Emir Üzümünden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi. AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3, 14-21.
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Emir Üzümünden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi," AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3, 14-21, 2012
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Emir Üzümünden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi." AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3, pp.14-21, 2012
CABAROĞLU, T. Et Al. (2012) . "Emir Üzümünden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi." AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3, pp.14-21.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={Emir Üzümünden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2012, pages={14-21} }