T. KEÇELİ MUTLU And Y. BUYUKASLAN PIRGUN, "Hatay da Yetiştirilen Bazı Zeytinlerinin Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.105-108, 2008
KEÇELİ MUTLU, T. And BUYUKASLAN PIRGUN, Y. 2008. Hatay da Yetiştirilen Bazı Zeytinlerinin Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 105-108.
KEÇELİ MUTLU, T., & BUYUKASLAN PIRGUN, Y., (2008). Hatay da Yetiştirilen Bazı Zeytinlerinin Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.105-108). Erzurum, Turkey
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN, And YELDA BUYUKASLAN PIRGUN. "Hatay da Yetiştirilen Bazı Zeytinlerinin Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. And BUYUKASLAN PIRGUN, YELDA B. . "Hatay da Yetiştirilen Bazı Zeytinlerinin Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.105-108, 2008
KEÇELİ MUTLU, T. And BUYUKASLAN PIRGUN, Y. (2008) . "Hatay da Yetiştirilen Bazı Zeytinlerinin Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.105-108.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU And author={YELDA BUYUKASLAN PIRGUN}, title={Hatay da Yetiştirilen Bazı Zeytinlerinin Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={105-108} }