G. KONURAY Et Al. , "Bacillus spp.’nin Et Ürünlerinde Probiyotik Olarak Kullanımları," Çukurova Tarım Gıda Bilimi Dergisi , vol.32, no.2, pp.47-60, 2017
KONURAY, G. Et Al. 2017. Bacillus spp.’nin Et Ürünlerinde Probiyotik Olarak Kullanımları. Çukurova Tarım Gıda Bilimi Dergisi , vol.32, no.2 , 47-60.
KONURAY, G., ERGİNKAYA, Z., & KOÇ, G., (2017). Bacillus spp.’nin Et Ürünlerinde Probiyotik Olarak Kullanımları. Çukurova Tarım Gıda Bilimi Dergisi , vol.32, no.2, 47-60.
KONURAY, GÖZDE, ZERRİN ERGİNKAYA, And GÖZDE KOÇ. "Bacillus spp.’nin Et Ürünlerinde Probiyotik Olarak Kullanımları," Çukurova Tarım Gıda Bilimi Dergisi , vol.32, no.2, 47-60, 2017
KONURAY, GÖZDE Et Al. "Bacillus spp.’nin Et Ürünlerinde Probiyotik Olarak Kullanımları." Çukurova Tarım Gıda Bilimi Dergisi , vol.32, no.2, pp.47-60, 2017
KONURAY, G. ERGİNKAYA, Z. And KOÇ, G. (2017) . "Bacillus spp.’nin Et Ürünlerinde Probiyotik Olarak Kullanımları." Çukurova Tarım Gıda Bilimi Dergisi , vol.32, no.2, pp.47-60.
@article{article, author={GÖZDE KONURAY Et Al. }, title={Bacillus spp.’nin Et Ürünlerinde Probiyotik Olarak Kullanımları}, journal={Çukurova Tarım Gıda Bilimi Dergisi}, year=2017, pages={47-60} }