Atıf Formatları
Zeytinyağı Üretiminde Enzim Kullanımının Yağ Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. KEÇELİ MUTLU And D. BOZDOĞAN KONUŞKAN, "Zeytinyağı Üretiminde Enzim Kullanımının Yağ Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri," Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, pp.37-40, 2005

KEÇELİ MUTLU, T. And BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. 2005. Zeytinyağı Üretiminde Enzim Kullanımının Yağ Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri. Gıda Kongresi 2005 , (İzmir, Turkey), 37-40.

KEÇELİ MUTLU, T., & BOZDOĞAN KONUŞKAN, D., (2005). Zeytinyağı Üretiminde Enzim Kullanımının Yağ Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri . Gıda Kongresi 2005 (pp.37-40). İzmir, Turkey

KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN, And DİLŞAT BOZDOĞAN KONUŞKAN. "Zeytinyağı Üretiminde Enzim Kullanımının Yağ Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri," Gıda Kongresi 2005, İzmir, Turkey, 2005

KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. And BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT B. . "Zeytinyağı Üretiminde Enzim Kullanımının Yağ Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri." Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, pp.37-40, 2005

KEÇELİ MUTLU, T. And BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. (2005) . "Zeytinyağı Üretiminde Enzim Kullanımının Yağ Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri." Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, pp.37-40.

@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU And author={DİLŞAT BOZDOĞAN KONUŞKAN}, title={Zeytinyağı Üretiminde Enzim Kullanımının Yağ Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri}, congress name={Gıda Kongresi 2005}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={37-40} }