D. SAY And E. BALLI, "Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri," 2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları , Antalya, Turkey, pp.612-620, 2012
SAY, D. And BALLI, E. 2012. Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri. 2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları , (Antalya, Turkey), 612-620.
SAY, D., & BALLI, E., (2012). Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri . 2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları (pp.612-620). Antalya, Turkey
SAY, DİLEK, And ERDİNÇ BALLI. "Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri," 2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları, Antalya, Turkey, 2012
SAY, DİLEK And BALLI, ERDİNÇ. "Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri." 2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları , Antalya, Turkey, pp.612-620, 2012
SAY, D. And BALLI, E. (2012) . "Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri." 2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları , Antalya, Turkey, pp.612-620.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLEK SAY And author={ERDİNÇ BALLI}, title={Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri}, congress name={2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={612-620} }