H. Kırnak Et Al. , "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi ," GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.6, pp.168-176, 2017
Kırnak, H. Et Al. 2017. Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi . GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.6 , 168-176.
Kırnak, H., Varol, İ., İrik, H., & Özaktan, H., (2017). Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi . GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.6, 168-176.
Kırnak, HALİL Et Al. "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi ," GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.6, 168-176, 2017
Kırnak, HALİL Et Al. "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi ." GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.6, pp.168-176, 2017
Kırnak, H. Et Al. (2017) . "Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi ." GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.6, pp.168-176.
@article{article, author={HALİL KIRNAK Et Al. }, title={Nohut Bitkisinde Farklı Gelişim Dönemlerinde Uygulanan Ek Sulamanın Ham Protein, Ham Yağ ve Ham Kül İçeriğine Etkisi }, journal={GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ}, year=2017, pages={168-176} }