H. TAŞKIN Et Al. , "Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması," 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.249-253, 2014
TAŞKIN, H. Et Al. 2014. Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması. 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 249-253.
TAŞKIN, H., YÜCEL, N. K., BAKTEMUR, G., ÇÖMLEKÇİOĞLU, S., & BÜYÜKALACA, S., (2014). Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması . 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu (pp.249-253). Tekirdağ, Turkey
TAŞKIN, HATIRA Et Al. "Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması," 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2014
TAŞKIN, HATIRA Et Al. "Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması." 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.249-253, 2014
TAŞKIN, H. Et Al. (2014) . "Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması." 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.249-253.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HATIRA TAŞKIN Et Al. }, title={Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması}, congress name={10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2014}, pages={249-253} }