Atıf Formatları
?Üzüm, Üzüm Suyu Ve Şarapda Okratoksin A Varliğını Etkileyen Faktörler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. KABAK And I. VAR , "?Üzüm, Üzüm Suyu Ve Şarapda Okratoksin A Varliğını Etkileyen Faktörler," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.203, 2007

KABAK, B. And VAR , I. 2007. ?Üzüm, Üzüm Suyu Ve Şarapda Okratoksin A Varliğını Etkileyen Faktörler. 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 203.

KABAK, B., & VAR , I., (2007). ?Üzüm, Üzüm Suyu Ve Şarapda Okratoksin A Varliğını Etkileyen Faktörler . 5. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.203). Ankara, Turkey

KABAK, B, And IŞIL VAR . "?Üzüm, Üzüm Suyu Ve Şarapda Okratoksin A Varliğını Etkileyen Faktörler," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2007

KABAK, B And VAR , IŞIL. "?Üzüm, Üzüm Suyu Ve Şarapda Okratoksin A Varliğını Etkileyen Faktörler." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.203, 2007

KABAK, B. And VAR , I. (2007) . "?Üzüm, Üzüm Suyu Ve Şarapda Okratoksin A Varliğını Etkileyen Faktörler." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.203.

@conferencepaper{conferencepaper, author={B KABAK And author={IŞIL VAR }, title={?Üzüm, Üzüm Suyu Ve Şarapda Okratoksin A Varliğını Etkileyen Faktörler}, congress name={5. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2007}, pages={203} }