B. ÇİMEN Et Al. , "KKTC Ekolojik Koşullarında Bazı Erkenci Mandarin ve Portakal Çeşitlerinin Derim Dönemi ve Meyve Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5, pp.809-815, 2019
ÇİMEN, B. Et Al. 2019. KKTC Ekolojik Koşullarında Bazı Erkenci Mandarin ve Portakal Çeşitlerinin Derim Dönemi ve Meyve Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5 , 809-815.
ÇİMEN, B., YEŞİLOĞLU, T., YILMAZ, B., İncesu, M., UYSAL KAMİLOĞLU, M., & Karanfiloglu, H., (2019). KKTC Ekolojik Koşullarında Bazı Erkenci Mandarin ve Portakal Çeşitlerinin Derim Dönemi ve Meyve Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5, 809-815.
ÇİMEN, BERKEN Et Al. "KKTC Ekolojik Koşullarında Bazı Erkenci Mandarin ve Portakal Çeşitlerinin Derim Dönemi ve Meyve Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5, 809-815, 2019
ÇİMEN, BERKEN Et Al. "KKTC Ekolojik Koşullarında Bazı Erkenci Mandarin ve Portakal Çeşitlerinin Derim Dönemi ve Meyve Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5, pp.809-815, 2019
ÇİMEN, B. Et Al. (2019) . "KKTC Ekolojik Koşullarında Bazı Erkenci Mandarin ve Portakal Çeşitlerinin Derim Dönemi ve Meyve Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5, pp.809-815.
@article{article, author={BERKEN ÇİMEN Et Al. }, title={KKTC Ekolojik Koşullarında Bazı Erkenci Mandarin ve Portakal Çeşitlerinin Derim Dönemi ve Meyve Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2019, pages={809-815} }