Y. ÖZOĞUL Et Al. , "Ön-pisirilmis ve vakum paketlenmis yengeç eti kalitesine baharatların etkileri," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.278, 2011
ÖZOĞUL, Y. Et Al. 2011. Ön-pisirilmis ve vakum paketlenmis yengeç eti kalitesine baharatların etkileri. XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 278.
ÖZOĞUL, Y., Ayas, D., ÖZOĞUL, F., KÜLEY BOĞA, E., Balıkçı, E., Yazgan, H., ... UÇAR, Y.(2011). Ön-pisirilmis ve vakum paketlenmis yengeç eti kalitesine baharatların etkileri . XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.278). Antalya, Turkey
ÖZOĞUL, YEŞİM Et Al. "Ön-pisirilmis ve vakum paketlenmis yengeç eti kalitesine baharatların etkileri," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2011
ÖZOĞUL, YEŞİM Et Al. "Ön-pisirilmis ve vakum paketlenmis yengeç eti kalitesine baharatların etkileri." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.278, 2011
ÖZOĞUL, Y. Et Al. (2011) . "Ön-pisirilmis ve vakum paketlenmis yengeç eti kalitesine baharatların etkileri." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, p.278.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YEŞİM ÖZOĞUL Et Al. }, title={Ön-pisirilmis ve vakum paketlenmis yengeç eti kalitesine baharatların etkileri}, congress name={XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={278} }