A. BOZKURT KİRAZ And H. R. KUTLU, "Bakteriyel İnokulant Kullanımının Silajlarda Fermantasyon Özellikleri Üzerine Etkileri," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.20, no.3, pp.230-238, 2016
BOZKURT KİRAZ, A. And KUTLU, H. R. 2016. Bakteriyel İnokulant Kullanımının Silajlarda Fermantasyon Özellikleri Üzerine Etkileri. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.20, no.3 , 230-238.
BOZKURT KİRAZ, A., & KUTLU, H. R., (2016). Bakteriyel İnokulant Kullanımının Silajlarda Fermantasyon Özellikleri Üzerine Etkileri. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.20, no.3, 230-238.
BOZKURT KİRAZ, AYFER, And HASAN RÜŞTÜ KUTLU. "Bakteriyel İnokulant Kullanımının Silajlarda Fermantasyon Özellikleri Üzerine Etkileri," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.20, no.3, 230-238, 2016
BOZKURT KİRAZ, AYFER B. And KUTLU, HASAN R. . "Bakteriyel İnokulant Kullanımının Silajlarda Fermantasyon Özellikleri Üzerine Etkileri." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.20, no.3, pp.230-238, 2016
BOZKURT KİRAZ, A. And KUTLU, H. R. (2016) . "Bakteriyel İnokulant Kullanımının Silajlarda Fermantasyon Özellikleri Üzerine Etkileri." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.20, no.3, pp.230-238.
@article{article, author={AYFER BOZKURT KİRAZ And author={HASAN RÜŞTÜ KUTLU}, title={Bakteriyel İnokulant Kullanımının Silajlarda Fermantasyon Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={230-238} }