E. Yedikardaş And N. GÜZELER, "Yağ Oranlarının Kayısı Lifi Katkılı Probiyotik Kültür ile Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Ç.Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.24, no.3, pp.143-152, 2010
Yedikardaş, E. And GÜZELER, N. 2010. Yağ Oranlarının Kayısı Lifi Katkılı Probiyotik Kültür ile Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. Ç.Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.24, no.3 , 143-152.
Yedikardaş, E., & GÜZELER, N., (2010). Yağ Oranlarının Kayısı Lifi Katkılı Probiyotik Kültür ile Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. Ç.Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.24, no.3, 143-152.
Yedikardaş, Erhan, And NURAY GÜZELER. "Yağ Oranlarının Kayısı Lifi Katkılı Probiyotik Kültür ile Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Ç.Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.24, no.3, 143-152, 2010
Yedikardaş, Erhan And GÜZELER, NURAY. "Yağ Oranlarının Kayısı Lifi Katkılı Probiyotik Kültür ile Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Ç.Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.24, no.3, pp.143-152, 2010
Yedikardaş, E. And GÜZELER, N. (2010) . "Yağ Oranlarının Kayısı Lifi Katkılı Probiyotik Kültür ile Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Ç.Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.24, no.3, pp.143-152.
@article{article, author={Erhan Yedikardaş And author={NURAY GÜZELER}, title={Yağ Oranlarının Kayısı Lifi Katkılı Probiyotik Kültür ile Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Ç.Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2010, pages={143-152} }