H. TANGÜLER And B. AĞIRMAN, "Şalgam Suyu Üretimi," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.511-530.
TANGÜLER, H. And AĞIRMAN, B. Şalgam Suyu Üretimi. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 511-530.
TANGÜLER, H., & AĞIRMAN, B., (2020). Şalgam Suyu Üretimi. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.511-530), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
TANGÜLER, HASAN, And BİLAL AĞIRMAN. "Şalgam Suyu Üretimi." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 511-530. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020
TANGÜLER, HASAN And AĞIRMAN, BİLAL. "Şalgam Suyu Üretimi." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.511-530.
TANGÜLER, H. And AĞIRMAN, B. (2020) "Şalgam Suyu Üretimi", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={HASAN TANGÜLER And author ={BİLAL AĞIRMAN}, chaptertitle={Şalgam Suyu Üretimi}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }