M. GÜVEN Et Al. , "Farklı Stabilizör Kullanımının Yoğurt Dondurmalarının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri , vol.32, no.2, pp.37-46, 2017
GÜVEN, M. Et Al. 2017. Farklı Stabilizör Kullanımının Yoğurt Dondurmalarının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri , vol.32, no.2 , 37-46.
GÜVEN, M., KALENDER, M., & TAŞPINAR, T., (2017). Farklı Stabilizör Kullanımının Yoğurt Dondurmalarının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri , vol.32, no.2, 37-46.
GÜVEN, MEHMET, MURAT KALENDER, And TANSU TAŞPINAR. "Farklı Stabilizör Kullanımının Yoğurt Dondurmalarının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri , vol.32, no.2, 37-46, 2017
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Farklı Stabilizör Kullanımının Yoğurt Dondurmalarının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri , vol.32, no.2, pp.37-46, 2017
GÜVEN, M. KALENDER, M. And TAŞPINAR, T. (2017) . "Farklı Stabilizör Kullanımının Yoğurt Dondurmalarının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri , vol.32, no.2, pp.37-46.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Farklı Stabilizör Kullanımının Yoğurt Dondurmalarının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri}, year=2017, pages={37-46} }