T. KEÇELİ MUTLU, "Türkiyede Bazı Zeytinyağı İşletmelerinin Ürettiği Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, T. 2015. Türkiyede Bazı Zeytinyağı İşletmelerinin Ürettiği Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
KEÇELİ MUTLU, T., (2015). Türkiyede Bazı Zeytinyağı İşletmelerinin Ürettiği Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN. "Türkiyede Bazı Zeytinyağı İşletmelerinin Ürettiği Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. . "Türkiyede Bazı Zeytinyağı İşletmelerinin Ürettiği Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, T. (2015) . "Türkiyede Bazı Zeytinyağı İşletmelerinin Ürettiği Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU}, title={Türkiyede Bazı Zeytinyağı İşletmelerinin Ürettiği Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}