B. Kılınçlı Et Al. , "NANOVEZİKÜLLERİN ANTİMİKROBİYEL ÖZELLİKLERİNİN GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ EVALUATION OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF NANOVESICLES IN TERMS OF FOOD SAFETY," 6. Uluslararası Biyosidal Kongresi , 2022
Kılınçlı, B. Et Al. 2022. NANOVEZİKÜLLERİN ANTİMİKROBİYEL ÖZELLİKLERİNİN GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ EVALUATION OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF NANOVESICLES IN TERMS OF FOOD SAFETY. 6. Uluslararası Biyosidal Kongresi .
Kılınçlı, B., Kelebek, P. K., NAZLICAN, E., & AKBABA, B., (2022). NANOVEZİKÜLLERİN ANTİMİKROBİYEL ÖZELLİKLERİNİN GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ EVALUATION OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF NANOVESICLES IN TERMS OF FOOD SAFETY . 6. Uluslararası Biyosidal Kongresi
Kılınçlı, Betül Et Al. "NANOVEZİKÜLLERİN ANTİMİKROBİYEL ÖZELLİKLERİNİN GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ EVALUATION OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF NANOVESICLES IN TERMS OF FOOD SAFETY," 6. Uluslararası Biyosidal Kongresi, 2022
Kılınçlı, Betül Et Al. "NANOVEZİKÜLLERİN ANTİMİKROBİYEL ÖZELLİKLERİNİN GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ EVALUATION OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF NANOVESICLES IN TERMS OF FOOD SAFETY." 6. Uluslararası Biyosidal Kongresi , 2022
Kılınçlı, B. Et Al. (2022) . "NANOVEZİKÜLLERİN ANTİMİKROBİYEL ÖZELLİKLERİNİN GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ EVALUATION OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF NANOVESICLES IN TERMS OF FOOD SAFETY." 6. Uluslararası Biyosidal Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Betül Kılınçlı Et Al. }, title={NANOVEZİKÜLLERİN ANTİMİKROBİYEL ÖZELLİKLERİNİN GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ EVALUATION OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF NANOVESICLES IN TERMS OF FOOD SAFETY}, congress name={6. Uluslararası Biyosidal Kongresi}, city={}, country={}, year={2022}}