I. VAR Et Al. , "Un, ekmek ve yaş pastalarda Rop hastalığına neden olan Bacillus sporlarının incelenmesi," Gıda Dergisi , no.2, pp.74-78, 2012
VAR , I. Et Al. 2012. Un, ekmek ve yaş pastalarda Rop hastalığına neden olan Bacillus sporlarının incelenmesi. Gıda Dergisi , no.2 , 74-78.
VAR , I., ZORLUGENC, B., KABAK, B., & Uzunlu, S., (2012). Un, ekmek ve yaş pastalarda Rop hastalığına neden olan Bacillus sporlarının incelenmesi. Gıda Dergisi , no.2, 74-78.
VAR , IŞIL Et Al. "Un, ekmek ve yaş pastalarda Rop hastalığına neden olan Bacillus sporlarının incelenmesi," Gıda Dergisi , no.2, 74-78, 2012
VAR , IŞIL Et Al. "Un, ekmek ve yaş pastalarda Rop hastalığına neden olan Bacillus sporlarının incelenmesi." Gıda Dergisi , no.2, pp.74-78, 2012
VAR , I. Et Al. (2012) . "Un, ekmek ve yaş pastalarda Rop hastalığına neden olan Bacillus sporlarının incelenmesi." Gıda Dergisi , no.2, pp.74-78.
@article{article, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Un, ekmek ve yaş pastalarda Rop hastalığına neden olan Bacillus sporlarının incelenmesi}, journal={Gıda Dergisi}, year=2012, pages={74-78} }