M. KANTAR DAVRAN Et Al. , "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1, 2014
KANTAR DAVRAN, M. Et Al. 2014. Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 1.
KANTAR DAVRAN, M., SEÇER, A., NOK, N., & EMEKSİZ, Ö. F. , (2014). Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Adana, Turkey
KANTAR DAVRAN, MÜGE Et Al. "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
KANTAR DAVRAN, MÜGE K. Et Al. "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1, 2014
KANTAR DAVRAN, M. Et Al. (2014) . "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜGE KANTAR DAVRAN Et Al. }, title={Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={1} }