A. Seçer Et Al. , "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri ve Algıları: Adana İli Örneği," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1, 2014
Seçer, A. Et Al. 2014. Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri ve Algıları: Adana İli Örneği. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 1.
Seçer, A., Kantar Davran, M., Nok, N., & Emeksiz, Ö. F., (2014). Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri ve Algıları: Adana İli Örneği . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Adana, Turkey
Seçer, ARZU Et Al. "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri ve Algıları: Adana İli Örneği," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
Seçer, ARZU Et Al. "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri ve Algıları: Adana İli Örneği." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1, 2014
Seçer, A. Et Al. (2014) . "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri ve Algıları: Adana İli Örneği." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ARZU SEÇER Et Al. }, title={Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri ve Algıları: Adana İli Örneği}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={1} }