Atıf Formatları
Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. KANTAR DAVRAN Et Al. , "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1, 2014

KANTAR DAVRAN, M. Et Al. 2014. Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 1.

KANTAR DAVRAN, M., SEÇER, A., NOK, N., & EMEKSİZ, Ö. F. , (2014). Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Adana, Turkey

KANTAR DAVRAN, MÜGE Et Al. "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014

KANTAR DAVRAN, MÜGE K. Et Al. "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1, 2014

KANTAR DAVRAN, M. Et Al. (2014) . "Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜGE KANTAR DAVRAN Et Al. }, title={Geleneksel Gıda Ürünlerinde Tüketicilerin Bilgi Düzeyleri Ve Algıları: Adana İli Örneği}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={1} }