M. M. TEKBAŞ Et Al. , "Farklı kurutma yöntemlerinin narenciye posalarında besin madde içerikleri ve in vitro sindirilebilirlikleri üzerine etkisi," 12. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , Isparta, Turkey, pp.50, 2016
TEKBAŞ, M. M. Et Al. 2016. Farklı kurutma yöntemlerinin narenciye posalarında besin madde içerikleri ve in vitro sindirilebilirlikleri üzerine etkisi. 12. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , (Isparta, Turkey), 50.
TEKBAŞ, M. M., CİNLİ, H., & KUTLU, H. R., (2016). Farklı kurutma yöntemlerinin narenciye posalarında besin madde içerikleri ve in vitro sindirilebilirlikleri üzerine etkisi . 12. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi (pp.50). Isparta, Turkey
TEKBAŞ, Mustafa, HARUN CİNLİ, And HASAN RÜŞTÜ KUTLU. "Farklı kurutma yöntemlerinin narenciye posalarında besin madde içerikleri ve in vitro sindirilebilirlikleri üzerine etkisi," 12. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi, Isparta, Turkey, 2016
TEKBAŞ, Mustafa M. Et Al. "Farklı kurutma yöntemlerinin narenciye posalarında besin madde içerikleri ve in vitro sindirilebilirlikleri üzerine etkisi." 12. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , Isparta, Turkey, pp.50, 2016
TEKBAŞ, M. M. CİNLİ, H. And KUTLU, H. R. (2016) . "Farklı kurutma yöntemlerinin narenciye posalarında besin madde içerikleri ve in vitro sindirilebilirlikleri üzerine etkisi." 12. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , Isparta, Turkey, p.50.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Mahmut TEKBAŞ Et Al. }, title={Farklı kurutma yöntemlerinin narenciye posalarında besin madde içerikleri ve in vitro sindirilebilirlikleri üzerine etkisi}, congress name={12. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi}, city={Isparta}, country={Turkey}, year={2016}, pages={50} }