H. ERTEN And H. Tanguler, "Şalgam Suyu Üretimi Sırasında Elde Edilen Ekstraklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.56-58, 2012
ERTEN, H. And Tanguler, H. 2012. Şalgam Suyu Üretimi Sırasında Elde Edilen Ekstraklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 56-58.
ERTEN, H., & Tanguler, H., (2012). Şalgam Suyu Üretimi Sırasında Elde Edilen Ekstraklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.56-58). Konya, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN, And Hasan Tanguler. "Şalgam Suyu Üretimi Sırasında Elde Edilen Ekstraklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
ERTEN, HÜSEYİN And Tanguler, Hasan. "Şalgam Suyu Üretimi Sırasında Elde Edilen Ekstraklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.56-58, 2012
ERTEN, H. And Tanguler, H. (2012) . "Şalgam Suyu Üretimi Sırasında Elde Edilen Ekstraklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.56-58.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN And author={Hasan Tanguler}, title={Şalgam Suyu Üretimi Sırasında Elde Edilen Ekstraklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={56-58} }