M. BOĞA Et Al. , "Niğde Bölgesinde Bulunan Ökse Otunun Yem Değerinin In Vitro Gaz Üretim Yöntemi İle Belirlenmesi," TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.6, no.8, pp.1051-1057, 2018
BOĞA, M. Et Al. 2018. Niğde Bölgesinde Bulunan Ökse Otunun Yem Değerinin In Vitro Gaz Üretim Yöntemi İle Belirlenmesi. TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.6, no.8 , 1051-1057.
BOĞA, M., YAMAN, S., CANOĞLU DOĞAN, S., & BURGUT, A., (2018). Niğde Bölgesinde Bulunan Ökse Otunun Yem Değerinin In Vitro Gaz Üretim Yöntemi İle Belirlenmesi. TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.6, no.8, 1051-1057.
BOĞA, Mustafa Et Al. "Niğde Bölgesinde Bulunan Ökse Otunun Yem Değerinin In Vitro Gaz Üretim Yöntemi İle Belirlenmesi," TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.6, no.8, 1051-1057, 2018
BOĞA, Mustafa Et Al. "Niğde Bölgesinde Bulunan Ökse Otunun Yem Değerinin In Vitro Gaz Üretim Yöntemi İle Belirlenmesi." TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.6, no.8, pp.1051-1057, 2018
BOĞA, M. Et Al. (2018) . "Niğde Bölgesinde Bulunan Ökse Otunun Yem Değerinin In Vitro Gaz Üretim Yöntemi İle Belirlenmesi." TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.6, no.8, pp.1051-1057.
@article{article, author={Mustafa BOĞA Et Al. }, title={Niğde Bölgesinde Bulunan Ökse Otunun Yem Değerinin In Vitro Gaz Üretim Yöntemi İle Belirlenmesi}, journal={TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ}, year=2018, pages={1051-1057} }