H. Konur Et Al. , "Ekşi Hamur Fermantasyonu ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Fonksiyonları," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2017
Konur, H. Et Al. 2017. Ekşi Hamur Fermantasyonu ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Fonksiyonları. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 1.
Konur, H., BORAN, G. N., & ÖZER, M. S., (2017). Ekşi Hamur Fermantasyonu ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Fonksiyonları . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.1). Antalya, Turkey
Konur, Hüsne, GAMZE NİL YAZICI, And MEHMET SERTAÇ ÖZER. "Ekşi Hamur Fermantasyonu ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Fonksiyonları," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
Konur, Hüsne Et Al. "Ekşi Hamur Fermantasyonu ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Fonksiyonları." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2017
Konur, H. BORAN, G. N. And ÖZER, M. S. (2017) . "Ekşi Hamur Fermantasyonu ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Fonksiyonları." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hüsne Konur Et Al. }, title={Ekşi Hamur Fermantasyonu ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Fonksiyonları}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1} }