M. K. ESEN And N. GÜZELER, "Peyniraltısuyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri," Çukurova Tarım Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.1, pp.1-16, 2019
ESEN, M. K. And GÜZELER, N. 2019. Peyniraltısuyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri. Çukurova Tarım Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.1 , 1-16.
ESEN, M. K., & GÜZELER, N., (2019). Peyniraltısuyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri. Çukurova Tarım Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.1, 1-16.
ESEN, MUSTAFA, And NURAY GÜZELER. "Peyniraltısuyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri," Çukurova Tarım Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.1, 1-16, 2019
ESEN, MUSTAFA K. And GÜZELER, NURAY. "Peyniraltısuyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri." Çukurova Tarım Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.1, pp.1-16, 2019
ESEN, M. K. And GÜZELER, N. (2019) . "Peyniraltısuyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri." Çukurova Tarım Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.1, pp.1-16.
@article{article, author={MUSTAFA KADİR ESEN And author={NURAY GÜZELER}, title={Peyniraltısuyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri}, journal={Çukurova Tarım Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={1-16} }